SKINBOOSTER
DE MEEST TRENDING BEHANDELING VAN 2022!

Skinbooster - Microneedling genoemd is een nieuwe techniek waarbij fijne naaldjes de lederhuid of dermis net genoeg verwonden om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker wordt.

Doel van de behandeling is de huid te doorprikken, waarbij honderden uiterst kleine kanalen worden gemaakt waardoor nieuw collageen aangemaakt wordt en waardoor de huid verjongt, lijntjes verminderen en littekens versoepelen.

Tijdens de behandeling wordt er een (skinbooster) toegediend. Hierin bestaan verschillende varianten, wij werken voornamelijk met hoge kwaliteit A skinboosters van de welbekende merken: Profilo en Fillmed (nctf135). Dit is een vloeistof met een geconcentreerd gekozen ingrediënten (hyaluronzuur, vitamine C en E, peptides). Deze zullen de huid penetreren diep in de microkanalen, waardoor het huidvernieuwing/huidverjongingseffect versterkt en het herstel versnelt.

 

Wat is de Profhilo skinbooster?

- Anti-aging behandeling;
- Puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen;
- Het lijkt op een skinbooster, maar dan met veel minder prikjes;
- Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

 

Werking

Profhilo stimuleert elastine (rekbaarheid), collageen (stevigheid) en onderhuids vet. Hierdoor wordt de huid gelift, gehydrateerd, fijne lijntjes worden verminderd en poriën worden verfijnd. Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar is geen filler. Het hyaluronzuur activeert het huideigen elastine en collageen. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert, maar het uiterlijk niet veranderd. Het voegt immers geen volume toe aan het gezicht. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen met als resultaat dat je huid een prachtige glow krijgt!

 

Wat doet Profhilo?

- Stimuleert aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel;
- Verminderd fijne lijntjes en acne, verstevigt de huid, maakt de huid rustiger en verkleind de poriën;
- De huid wordt als het ware gelift door middel van deze behandeling;
- Bio remodellerende behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen.

 

Geschikt voor wie?

- Geschikt voor mensen die last hebben van huidveroudering, volumeverlies in het gezicht of een droge, doffe of vermoeide huid;
- Geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar.

 

Het resultaat

Het resultaat is een stevigere en schitterende huid. Dit is ongeveer na 8 weken zichtbaar. Dit resultaat kan behouden worden door de behandeling regelmatig te herhalen.

 

Nazorg

  • Tot 24 uur na de behandeling: Geen make up of andere producten aanbrengen buiten diegene die bestemd zijn voor uw huid en om te gebruiken na meso -en microneedling. Het is beter de huid minimaal 48 uur te laten rusten alvorens terug make up aan te brengen. Gebruik bij voorkeur mineral make up.

  • Tot 24 uur na de behandeling :Niet blootstellen aan hoge temperaturen, sauna, stoombad, hete douche. Overmatig transpireren, sport en fysieke inspanning vermijden

  • Tot 28 dagen na de behandeling: Blootstelling aan UV-straling vermijden. Gebruik dagelijks een aangepaste SPF 50. Gebruik van Vit. A en andere zuren of peelende producten vermijden. Geen andere vorm van huidverbetering uitvoeren zoals laser, prp, BB-glow, Peelings met zuren. Geen enkele vorm van semi permanente make up in het gelaat. Geen enkele vorm van tatoeage of piercen op de plaats die behandeld werd. 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Wat doet de NCTF 135 skinbooster?

Een skinbooster toedienen is een doeltreffende anti-aging methode die voor het beste resultaat in kuurverband wordt toegepast (6 weken ).
Hierbij worden onder andere hyaluronzuur, vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig verjongende werkstoffen door middel van diverse kleine prikjes.

Hierbij wordt gewerkt met het hoogwaardige product NCTF 135 HA of NCTF 135 en verrijkt met M-HA10 (hyaluronzuur )van het dermatologische topmerk Fillmed.

Deze producten bevatten maar liefst 55 active ingredienten en is hiermee uniek.

Het is en uiterst veilige en doeltreffende behandeling om rimpelvorming tegen te gaan, om de huidsstructuur van gezicht, hals en decollete te verbeteren en om deze huid een verjongende boostbehandeling te geven.

NCTF135 is geschikt voor de behandeling van:

Rimpels
Huidveroudering
Grauwe huis, rokershuid
Hyperpigmentatie
Acné (geen actieve acné of ontstekingen )
Verwijde of grove poriën
Het verbeteren van de conditie van uw huid

Beste resultaat bij een leeftijd van 18 tot 35 jaar

 

CONCLUSIE: Profilo word gebruikt bij wat verslapte huid om terug volume aan het gezicht te geven diepere lijntjes de verminderen en een intense boost aan de huid te geven. Fillmed (nctf135)  meer word gebruikt om de huid op te frissen, huidveroudering preventief te bestrijden en verslapte delicate zone's aan te pakken zoals oogleden en nek. Onze NCTF135 Skinbooster geeft prachtig resultaat bij donkere en vermoeide onder en bovenoogleden.

 

DUUR VAN DE BEHANDELING: 30 min

SKINBOOSTER PROHILO® PRIJS: 

  • 1 ste behandeling €249,00

  • 2 de behandeling €189,00

SKINBOOSTER NCTF135® PRIJS: 

  • HA EYES behandeling  90,00 per sessie (3 tot 6 aanbevolen)

  • Full Face behandeling   €149,00 (3-6 aanbevolen) 


 

SKINBOOSTER PROFILO® RESULTAAT


SKINBOOSTER NCTF135® RESULTATEN