FOUNDER & OWNER Welkom bij The Glamroom, een professionele beauty kliniek met focus op luxe. Vanbinnen én vanbuiten. Bij ons geniet je van een welverdiend beauty moment met huidverbeterende behandelingen en stap je de deur uit met een goed gevoel en een dosis zelfzekerheid.

The Glamroom werd in 2019 opgericht door Sarena Ben Bouazza.

Sindsdien is The Glamroom uitgegroeid tot een luxe Beauty Clinic in Maasmechelen, gespecialiseerd in Definitieve Laserontharing, Permanente make-up en de nieuwste bodyshaping behandelingen. We zijn een vernieuwend, jong en innovatief bedrijf vol passie en liefde voor het vak.

 

Over ons

Sarena is een ambitieuze perfectionist die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging voor het bedrijf. Ze houdt van het het sociale klantcontact en de vertrouwensband die ze doorheen de jaren heeft mogen opbouwen binnen haar bedrijf. The Glamroom is een sfeervolle kliniek gelegen in het centrum van Maasmechelen. De kliniek staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en kundigheid voor een betaalbare prijs en een vakkundig onderbouwd advies.

Bij ons geniet je van een welverdiend beauty moment met huidverbeterende behandelingen en stap je de deur uit met een goed gevoel en een dosis zelfzekerheid.

 

Wie ben ik

Mijn naam is Sarena en ik ben eigenaresse van de kliniek. Na jarenlang ervaring als schoonheidsspecialiste en specialisatie skinexpert waar mijn grote liefde voor de huid en lichaam begon. Mag ik mijzelf gelukkig prijzen om mijn passie dagelijks te mogen uitvoeren. Ik haal enorm veel voldoening uit het tevreden stellen van mijn klanten en de mooie transformaties van kortbij mee te mogen maken. Ik ben blij met ons ruim aanbod aan verschillende behandelingen, Zo is bij mij geen dag hetzelfde en heb ik zoveel variatie aan behandelingen dat het nooit verveelt en altijd wel weer een nieuwe uitdaging is om de wensen van de klant waar te mogen maken. Elk jaar probeer ik een extra opleiding/specialisatie af te ronden. Ondertussen heb ik 2 vakdiploma’s en een tiental certificaten op zak. Dit varieert van luxe behandelingen tot aan huid/body verbeterende behandelingen. Bij mij staat eerlijkheid en duidelijke communicatie op nr1. Ik vind het belangrijk mijn klanten te vertellen wat of wel niet mogelijk is en welk resultaat hier dan ook te verwachten is.

 

Hopelijk zie ik u binnenkort in onze kliniek!